14 Mayıs 2014 Çarşamba

11:13
  Teknoloji devi Apple daha önce açıkladığı üzere takas yolu ile telefon satabileceklerini ifade etmiş, bu olay ise teknoloji dünyasında sansasyonel bir olay etkisi meydana getirmişti. 

  İphone 5S ve 5C'nin piyasaya sürülmesi ile bu tür bir açıklama yapan Apple, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen açıkladığı kampayayı henüz başlatmamıştı. Ancak Apple geçtiğimiz hafta itibari ile kampanyayı Amerika'da başlattıklarını duyurdu. 

  İphone 4 ve İphone 4S ini Apple Store a getiren kullanıcılarına 4 için 99 $ 4S için 199$ ödeme yapacağını da açıklayan Apple bu uygulamayı Amerika dışında özellikle de Türkiye'de hayata geçirip, geçirmeyeceği merak konusu.

  İphone 5S satışlarının düşmesi ve beklenenin çok altında kalan 5C satışlarının durumu üzerine, böyle bir uygulamayı hayata geçiren Apple müşterilerini elinde tutabilmek için hayata geçirdiği bu proje ile başarılı olup olamayacağı ve böyle bir projeye karşılık diğer mobil teknoloji üreticilerinin de benzer projeler yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder