5 Nisan 2014 Cumartesi

13:14

Gelişen teknoloji ile insanların hemen hemen tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışan firmalar bu ihtiyaçlara yönelik cihazlar üretmeye devam ediyor. Nike+ FuelBand  da bunlardan sadece birisi.

Nike, giyilebilir teknoloji olarak nike+ fuelband SE yi geliştirdi. Bir önceki FuelBand üzerinden geliştirmeler yapan nike şirketi yeni özelliklerde eklemeyi de ihmal etmedi.

Nike+ FuelBand artık bluetooth 4.0 a ve su geçirmez özelliğe sahip. Günlük hareketinizi ve uykunuzu daha iyi bir şekilde takip eden nike'ın yeni ürünü tembelleşen biz insanları spor yapmaya, hareket etmeye teşvik ediyor.

Görüntü olarak da değişime giden nike şirketi, yeni ürününe daha esnek bir yapı vermiş ve daha parlak bir LED ekran eklemiş. Ayrıca uygulama olarak da Nike+ Running uygulaması ile kullanıcıları sosyal alanda birbiri ile takipleşerek karşılıklı olarak hareket mesafeleri ile yarışmalarını sağlayan uygulamasını da güncelleyen nike şirketi eğer İphone S5 iniz varsa telefonun ivme ölçer, jiroskop gibi uygulamaları ile birlikte çalışabilecek.

Gelecek teknolojisinde önemli yere sahip olacak gibi görünen cihaz Nike Store da 149 dolardan piyasa sürülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder