1 Nisan 2014 Salı

15:09


  Teknolojinin yeni ürünlerinden olan "galaxy gear" lar aslında pek çok alanda kullanılabilmekte ve insan hayatını kolaylaştırabilecek bir cihaz. Bileğimizde taşıyabileceğimiz kadar küçük olan bu cihazlar, boyu ne kadar küçük olsada yaptığı işler hiç de az değil.

  Paslanmaz çelikten üretilmiş metalik bileklik şeklinde olan cihaz, saat rahatlağında kullanabilecek bir özelliğe sahip. Kolay ulaşım özelliği ile saati,gelen aramaları, mesajları, dinlediğiniz müziğin kontrollerini rahatça yapabilme imkanı sunuyor. 

  Telefonunuz her zaman yanınızda olmasa da veya sessiz de olsa da, bileklik sayesinde gelen çağrıları rahatça görebilir geri arama yapabilirsiniz.

  Ayrıca ses okuma özelliği ile ekranına konuşarak yapmasını istediğiniz komutları uygulatabilirsiniz. Bildirim ve akıllı görüntüleme özelliği ile gearda aldığınız bir bildirimi telefonunuzu elinize aldığınızda hiç bir şey yapmadan otomatik olarak bildirimi görüntüleyebiliyor. 

  Hızlı kamera özelliği ile 1.9 mp lik kamerası ile kaçmasını istemediğiniz anlık görüntüleri yakalayabilirisiniz ve bu fotoğrafları anında SNS üzerinden paylaşabilirsiniz. 

  Ses kayıt özelliği ile daha sonra hatırlanmasını istediğiniz şeyleri not etmek için cihaza konuşarak, kalıcı bir not oluşturabilirsiniz.


TEKNİK ÖZELLİKLER:


  Cihazın Teknik özellik olarak 512 mb ram 4 gb belleğe ve 800 MHz işlemci hızına sahip. Bunların yanında 1.63" lik ekranı ve 74 gramlık ağırlığa ve aynı zamanda 1.9 mp kameraya ve 315 mAh pil kapasitesine de sahip. 

  Ürün şu anda Türkiye'de 600-700 tl arasında satışa sunulmakta. Her ne kadar bu para bu alet için büyük bir meblağ olarak görülse de bu kadar teknolojiyi kolunuzda saatiniz yerine kullanileceğiniz kadar küçük bir alana sığdırmak hiç de kolay bir iş olmadığını düşünürsek aslında bu meblağı hak ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder